مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مزایده

با سلام‌بنده چک 500 میلیونی از کسی طلب داشتم از طریق اداره ثبت ماشینو توقیف کردم رفت مزایده خودم برداشتم
بعد مدتی با قولنامه صوری و پر از تناقض به طور خیلی عجیبی دادگاه رای به ابطال داد در حالی که در رای دادکاه اصلا بطلان معامله اشاره نکرده و حتی در خواست کارشناسی بنده رو ندید گرفته و بدتر از اون هیچ واریزی درستی از قلنامه اول وجود نداره و اعتنایی به ماده 1305 نکرده در حالی که حین همین مزایده با این قانون شکایت رد شده
ایا من میتونم برا تجدید نظر با همین ایرادات رای رو به نفع خودم برگردونم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
بله با نگارش لایحه دفاعیه قوی امکان نقض رای وجود دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با دفاع مناسب میتوانید رای بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید تجدیدنظر خواهی کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با دفاعیات و لایحه خوب میتوانید رای بگیرید