مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام مدنی

در مزایده ای محکوم له خانه ای را به مبلغ و متراژ کارشناسی شده بابت طلبش قبول نموده است، حال پس از گذشت یکسال و نیم، کاشف بعمل آمده که ملک مذکور در طبیعت از متراژ کارشناسی در آگهی مزایده حدود 35 متر کمتر است، با توجه به اینکه برخی همکاران پیشنهاد به ابطال مزایده را داده اند، باید گفت که طی این یکسال و نیم ارزش ملک بسیار بیشتر از تاخیر و تادیه اصل طلب افزایشی بوده و تقریبا می توان گفت ابطال مزایده برای محکوم له نوعی خودزنی محسوب می شود. از شما وکلای مجرب خواستار راه حلی می باشم که به هیچ عنوان اصل مزایده را زیر سوال نبرد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر ما ی نمیشه کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ملک را با آن وضعیت قبول کرده دیگه نمیتونه بیشتر از ان درخواست کند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

چون شما برنده مزایده شده اید مطالبه خسارت کنید از کارشناسان رسمی دادگستری

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل تقصیر کارشناس مزایده ، نسبت به ایشان طرح دعوی خسارت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ابطال مزایده اشتباه است

شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا متراژ واقعی ملک مشخص گردد و بعد دادخواست مطالبه خسارت به علت اشتباه کارشناس اقامه نمایید چ

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده دشوار است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چنین راه حلی وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه خسارت بطرفیت کارشناس بدهید...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا تامین دلیل داشته باشید سپس دادخواست بدهید