مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت مدنی

اجرای ثبت درمزایده ای صوری و بدون الصاق اگهی و بدون رعایت تشریفات قانونی منزلم را که در رهن بانک به فرد مورد نظرشان با قیمتی نازل میفروشند انگاه رییس ثبت از رسیدگی به شکایت اینجانب خودداری و از ارسال پرونده به هیئت نظارت جلوگیری می نماید
مدیرکل ثبت هم به دادگاه. گواهی داده که عملیات اجرایی طبق قانون بوده دادگاه حکم بر بطلان خواسته که ابطال مزایده بوده صادر نموده است. پس از 5سال هیئت نظارت وقوع اشتباه در عملیات اجرایی را محرز دانسته است با توجه به اینکه چندیت نفر در این مزایده تعمدا وظایف قانونی خود را انجام نداده اند. برای جبران خسارت اداره کل ثبت را خوانده قرار بدهم یا پنج شش نفری که قانون را رعایت نکرده اند

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام موردی که فرمودید تخصصی است کار شما نیست

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، مي توانيد از طريق دادگاه حقوقی در صدد استیفای حقوق و ابطال اجرائیه صادره باشید توصيه نهایی این است از طریق وکلای دادگستری اقدام فرمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هم اداره ثبت و هم اسامی افرادی که در این موصوع دخالت داشته اند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هیچکدام

شما باید ابتدا نسبت به حکم بطلان دعوا ، اعاده دادرسی نمایید و حکم ابطال اجرائیه توسط مرجع قضایی صادر گردد

و سپس دادخواست مطالبه خسارت اقامه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید به طرفیت اداره ثبت و کارمندان متخلف دادخواست مطالبه خسارت بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه خسارت تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است