مشاوره حقوقی رایگان - مهریه همسر

سلام ویلایی خریدم و انرا شفاهی بعنوان مهریه همسرم دادم و سند ویلا بنام فروشنده بود که خیانت در امانت نمود و با قصد اخاذی چکها را برگشت زد و با پرداخت رشوه به قاضی رای بنفع وی صادر شد و ویلا را در مزایده بدون اطلاع ما حراج کردند. ایا میتوان مزایده را چون مهریه بوده باطل کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صرف پاسخ سوال بر اساس شرح سوال خیر . اما باید جزییات دقیقتر برررسی شود تا اظهارنظر کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
سوال شما ناقص است
جهت اظهارنظر دقیق ‌حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سندی مبنی بر مالکیت همسرتان باید ارائه ودهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای اثبات اینکه مهریه خانم شما بوده است، بایستی ابتدا از طریق مراجع قضایی اقدام کنید. همچنین همسر شما نیز می‌توانند به عنوان ثالث اجرایی وارد شوند و حق خویش را بعنوان مهریه مطالبه کنند.