مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام. بنده ماشینی خریداری کردم که طی 2قسط پولش رو پرداخت کنم برای قسط اخر من پولم جور نشد مالک شکایت سرقت خودرو کرده بود و من هم با اینکه قولنامه و مدارک ماشین رو داشتم کسی قبول نمیکرد و کلانتری با استعلام گرفتن پلاک من رو گرفتن دو شبانه روز در تحویل اگاهی دادن و ماشین هم بردن پارکینگ
میخوام بدونم من میتونم از این خانوم شکایت کنم بخاطر این کارشو من مالک خودرو بودم نصف پول پرداخت کرده بودم

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع واجد وصف کیفری نیست ، با ارائه مدارک وقوع معامله از خود دفاع نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید بر اساس مبایعنامه وفیش های واریزی اثبات مالکیت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است خیر جرمی واقع نشده است. شما می‌توانید دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام جرمی واقع نشده است
شما می‌توانید دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما ماشینی خریداری کرده اید و موظف بودید که ثمن معامله را پرداخت کنید و اگر قسط دوم را نداشتید نباید چنین معامله ای انجام می دادید،
فروشنده چاره ای نداشت و مجبور است برای گرفتن پول خود شکایت سرقت مطرح کند.
شما اگر ماشین را معامله کرده اید می توانید با ارائه قرارداد دفاعیات خود را مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اثبات نمایید که
مالک خودرو هستید
و سپس میتوانید شکایت افترا و اعاده حیثیت را مطرح نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد مبایعنامه و فیش واریزی بیع قابل اثبات هست و شکایت منتفی است و از نظر حقوقی قابل پیگیری می باشد