مشاوره حقوقی رایگان - ماشین توقیف شده

باسلام خسته نباشید.
بنده به تاریخ9/10/1399 از بنگاه ماشینی خریدم و به دفتر اسناد رسمی رفتیم و وکالت خورد به نامم وکالت تعویض پلاک بدون تاریخ هم بهم داد و از بنگاه هم قولنامه دارم سند همه چیز گرفتم ...
ب دلیل نوبت تعویض پلاک 10روز بعد رفتم برا تعویض پلاک خلافی بگیرم گفتن ماشین توقیف خورده بعد فهمیدم بخاطر مهریه اس که خانم صاحب قبلی ماشین توقیف اموال زده تاریخ توقیف 7روز بعد از خرید من هست
صاحب بنگاه گف کاراتو میکنم الان 8ماهه
بدون وسیله میگه امروز فردا درست میشه
ایا میتونه کاری کنه ماشین ازم بگیره ؟
چیکار کنم ممنون میشم راهنمایم کنین..

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

به عنوان ثالث به عملیات اجرایی اعتراض کنید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،با مدارکی که دارید می بایست اعتراض به عملیات اجرایی کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اعتراض ثالث اجرایی به استناد مبایعنامه و ... مطرح نمایید رفع توقیف میگردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چون توقیف بعد از فروش به شما صورت گرفته میتوانید به عنوان ثالث اجرایی در دادگاه رفع توقیف را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام دادخواست اعتراض به عملیات اجرایی
را در دفتر خدمات قضایی مطرح نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود پرسشگر ارجمند
مدارک و مستندات نیازمند بررسی می‌باشد.