مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام یه ماشین در تاریخ 9/8/98خریدم و در تاریخ 9/9/98هم فروختم ماشین در تاریخ 23/7/97قفل شده به علت توقیف اموال حال ماشین در پارکینگ میباشد صاحب سند در سال 93 ماشین فروخته وکالت تعویض پلاک هم به شخصی که فروخته داده حال با این وجود چطور میتوان ماشین از توقیف دربیاورم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما دیگر ذی‌نفع و مالکیت ندارید چون خودرو را واگذار نموده ایید شخصی که خودرو را خریده بایستی به عنوان اعتراض ثالث اجرایی و رفع توقیف اقدام نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه ماشین را فروخته اید ذینفع نیستید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما نمیتوانید اقدامی کنید خریدار نهایی باید عتراض ثالث بدهد و رفع توقیف را بخواهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خریدار اخر ، باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح نمایید و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شخصی که خودرو را خریده بایستی به عنوان اعتراض ثالث اجرایی و رفع توقیف اقدام نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح نمایید