مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام و عرض ادب.
پارسال خودرو سند در رهنی را از شخصی به صورت قول نامه در بنگاه با امضای 2شاهد در قولنامه به صورت پرداخت کامل وجه خریدم و قولنامه هم دارم.شخص فروشنده بعد از تحویل خودرو،ماشین رو به من تحویل داد.2ماه پیش مهلت سند در رهن خودرو به پایان رسید و اقدام کردیم برای زدن سند ماشین.اما متوجه شدیم که شخصی از آقای فروشنده به علت چک برگشتی شکایت کرده و ماشین رو توقیف کرده.البته زمانی که اقدام برای توقیف ماشین شده 6ماه قبلش همانطور که گفتم بنده به صورت قولنامه ماشین رو در بنگاه قولنامه کرده بودم.به ایران‌خودرو هم که مراجعه کردم گفتند ما دیگر سند در رهن نداریم و بخشنامه خودروهای سند در رهن دیگه نیست و میشه ماشین رو سند بزنی ولو یک سال در رهن شرکت باشن.
سوال من این هست که برای رفع توقیف خودرو باید چکار کنم؟ممنون میشم من رو راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

باید با قولنامه و مدارک مربوط به خرید به اجرای احکام مراجعه و درخواست رفع توقیف کنید قاعدتا دادخواستی از دفتر خدمات ارسال و جلسه برگزار می شود و با اثبات خرید شما قبل از توقیف خودرو ، رفع توقیف می شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید جزئیات موضوع بررسی گردد
تا ...
و شما باید دادخواست مناسب اقامه نمایید و