مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با عرض سلام و خسته نباشید. اینجانب یه خودرو در سال 86 از شخصی خریداری نموده و به دلیل اهمال کاری نرفتم پلاک کنم در سال 98یه وکالت تام (فروش) از صاحب وسیله گرفتم بدون تاریخ الانم صاحب وسیله به دلیل مسکلاتی که داشته شخصی رفته خودرو را توقیف کرده و خودرو به پارکینگ انتقال یافته من رفتم دادگاه شعبه 2 اجرای احکام و با مدارک خودرو پیش قاضی او گفت که این شخص به همراه 21 نفر دیگه با هم درگیری پیدا کردند و ماشین شما که به نام شخص بوده هم جز اموال اقا توقیف شده بنده هم رفتم قوه قضاییه و یه دادخواست ثالث نوشتم ایا باید کاری دیگه انجام میدادم از شما خواهشمندم اقدامات لازم جهت این پرونده را مبذول فرمایید. با تشکر از شما

پاسخ ها :

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

سلام بایستی دادخواست اعتراض ثالث اجرایی مطرح وازدادگاه صدور قرار توقف عملیات اجرایی را تقاضا نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح نمایید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح نمایید و پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی و رفع توقیف خودرو را تقدیم نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست اعتراض ثالث اجرایی مطرح کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح نمایید و پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی و رفع توقیف خودرو را تقدیم نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست اعتراض ثالث اجرایی مطرح نمایید