مشاوره حقوقی رایگان - قانون عقب کشی در کوچه های تنگ

با سلام بنده و چندین همسایه دیگر (بیش از 10 خانه) دارای خانه گلنگی هستیم که به علت اینکه فقط ورودی کوچه حدود 1.5 متراست چندین سال است نمی توانیم تخریب و ساخت بتنی انجام دهیم روال قانونی چیست؟ در ورودی کوچه سمت راست یک مغازه و سمت چپ یک مغازه چسبیده به خانه وجود دارد. آیا همسایه می توانند از آنها شکایت کنند و نامه عقب کشی بگیرند یا باید تا مادام العمر منتظر عقب کشی آنها باشیم؟ (انگار جزو بافت فرسوده هم است)

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به شهرداری مربوطه مراجعه فرمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

به شهرداری مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شهرداری تقاضای تخریب آنرا کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

باید به شهرداری ی مراجعه کنید توجه کنید که برخی مواقع افراد از طرح‌های شهرداری اطلاع حاصل می‌کنند و قبل از اجرای طرح‌ها، خود به تخریب و بازسازی بنا می‌پردازند. در واقع قبل از اینکه دستوری از جانب شهرداری صادر شده باشد، اقدام به عقب‌نشینی ملک می‌کنند. دقت داشته باشید در این هنگام شهرداری وظیفه‌ای برای پرداخت مبلغ بهای ملک به مالک نخواهد داشت.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

عقب نشینی اینگونه موارد با شهرداری است وشمامیتوانید از این حهت پیکیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید کارشناسی شود تا میزان عقب نشینی با توجه به منطقه و عرف جغرافیایی بررسی شود سپس اگر مزاحمتی در کا. باشد میتوانید دادخواست حقوقی دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق شهرداری موضوع قابل پیگیری می‌باشد