مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی

سلام وقت بخیر
در روستایی واقع در شمال ملکی داریم که طبق شناسه ساختمان ملکم و طرح هادی کوچه 6 متری ثبت شده ولی درحال حاضر کوچه 4 متری هست و 2 تا از همسایگان ما بعد از طرح هادی اقدام به ساخت کردند و چند سالی از ساخت ملکشان میگذره و هر کدام یک متر از حریم کوچه را داخل ملکشان قرار دادند ودیوار کشیدند و ملک ما در انتهای کوچه هست و ما مشکل رفت و آمد داریم و با توجه به اینکه یکی از این همسایگان سند و پایان کار ساختمانش را گرفته و در صورت عقب نشینی فقط باید دیوار حیاطش یک متر تخریب شود و جا دارد ولی همسایه بعدی که ستون ملکش واقع در حریم کوچه هست و در حال گرفتن سند میباشد و پایان کار هم نگرفته در صورت عقب نشینی یک متری ستونش در داخل کوچه قرار می‌گیرد و دهیاری هم همکاری نمی‌کند به دلیل اینکه سازندش عضو شورا هستش و این 2 همسایه هم نمیخواهند عقب‌نشینی کنند. در صورت وکیل گرفتن میتوانیم به حق خودمان برسیم.
با تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مذبور نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت و پنل مشاوره اقدام کنید