مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام من همسر دوم هستم ، همسر اول قبلا طلاق گرفته و ماهانه قسط مهریه خود را دریافت میکند آیا من میتوانم درخواست مهریه کنم؟ و اینکه در صورت درخواست من تعدیل مهریه صورت میگیره؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید
بله تعدیل مهریه امکان دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سرکار عالی بله شما نیز می‌توانید مهریه خویش را مطالبه کنید، تعدیل فی البداهه خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید مهریه خود را مطالبه نمایید در صورت تغییر شرایط اقتصادی امکان تعدیل می باشد

سامان نظری

جناب آقای سامان نظری :

با سلام شما هم این حق رو داری

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید برای مهریه اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما نیز مهریه را مطالبه کنید مرد می تواند دادخواست تعدیل اقساط مهریه نسبت به اقساط مهریه زن اول را بدهد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتوانیدهرلحظه بخواهیدمهریه خودرامطالبه نمایید،بله تعدیل مهریه صورت میگیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید. از طریق دفترخانه ای که ازدواج شما را ثبت کرد اقدام کنید.