مشاوره حقوقی رایگان - جوابیه استانداری

سلام. بنده زمینی داخل بافت داشتم یه ساختمون ساختم کمیسیون برام حکم تخریب زدند به دیوان عدالت اداری شکایت کردم صدور موقت به نفع من صادر کردند برای رای قطعی منتظر جواب استانداری هستم بعد چند ماه هنوز جواب ندادند , یه سوالی دارم معمولا چقدر طول میکشه استانداری جواب لایحه دیوان عدالت اداری رو بده؟ اگر استانداری جواب نده ایا دیوان عدالت اداری بعد چند ماه میتونه رای قطعی رو صادر کنه؟ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یک ماه موظف است جواب بدهد ودر صورت عدم. پاسخگویی دیوان مبادرت به رای خواهد نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
استانداری ظرف یک ماه باید پاسخ بده
مورد دوم زمان مشخصی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ظرف یک ماه باید استانداری پاسخ دهد و مدت زمان دیوان برای رای قابل پیس بینی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یک ماه فرصت پاسخگویی دارد والا دیوان رای میدهد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از تاریخ ابلاغ استانداری ظرف یک ماه جواب باید بدهد . در غیر این صورت دیوان رای صادر میکند