مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخریب ساختمان

با سلام
من یه خانه خریداری نموده ام که یک طبقه بالایی حکم تخریب خورده راهکاری هست جلوی حکم تخریب رو گرفت چون تخریب اسیب می رسونه به ساختمون طبقه بالایی شاکی خصوصی داره

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله پرونده باید در کمیسیون ماده 100 شهرداری بررسی شود و برای ساخت غیر مجاز ، جریمه تعیین خواهد شد و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شهرداری و دیوان عدالت پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید دید به چه سبب چنین حکمی صادر شده است....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست پرونده در کمیسیون ماده 100 مورد بررسی قرار گیرد تا در صورت موافقت به جریمه پرداخت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بصورت حضوری به شهرداری مراجعه کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید دلیل تخریب را بفرمایید تا بتوان اظهار نظر نمود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی کارشناسی ملک دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را بایستی از شهرداری محل سکونت خویش پیگیری بفرمائید تا کارشناس شهرداری با بررسی محل ساختمان ، موضوع مطروحه از جانب شما را محرز کند .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت باید در موقع اجرای حکم تمهیداتی اندیشیده شود و در این حال می‌توان از الان نیز اقدامات کافی و لازم را انجام داد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

امکان اعتراش از طریق دیوان عدالت وحود دارد البته بابد مهلت اعتراض منقضی نشده باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شوراي حل اختلاف مراجعه نمايد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به سؤال شما، برای جلوگیری از اجرای حکم تخریب بر ساختمان خریداری شده، باید به دو روش زیر اقدام کنید:

1- توافق با شاکی خصوصی:
با شاکی خصوصی که شکایت خود را به دلیل خطر احتمالی تخریب ساختمان طبقه بالایی دارد، توافق کنید و از او درخواست کنید که شکایت خود را لغو کند. در این صورت، شاکی خصوصی موافقت کرده و شکایت خود را لغو می‌کند، حکم تخریب نیز اجرا نخواهد شد.

2- درخواست تغییر حکم:
در صورتی که توافق با شاکی خصوصی به نتیجه نرسید، می‌توانید به دادگاه درخواست تغییر حکم را ارائه دهید. در این صورت، باید مستندات و مدارکی که نشان دهنده عدم خطر و خطر ناشی از تخریب ساختمان طبقه بالایی است را به دادگاه ارائه کنید. اگر دادگاه بعد از بررسی مستندات، به این نتیجه برسد که تخریب ساختمان طبقه بالایی باعث خطر جدی برای ساختمان خریداری شده نمی‌شود، ممکن است حکم تخریب لغو شود.