مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ساخت

با سلام
ما مالک یک واحد از شش واحد هستیم با پنجاه و پنج متر قدرالسهم . ساختمان شصت سال سن دارد بدون هیچ سستی و خطر احتمالی
همگی مالکین قصد مشارکت ساخت دارن اما در روند ساخت متوجه شدیم چهارتن از مالکین یک شخص مجهول رو برای ساخت انتخاب کردن و به صورت پنهانی خودشان میخواهند بسازن و وقتی با مخالفت ما روبرو شدن تهدید به شکایت کردن و حتی مقاله مربوطه رو هم فرستادن .
حال سوال من اینجاست
که ممانعت از ساخت فقط در صورت نوسازی قابل پیگرد حقوقی هست و یا برای مشارکت در ساخت هم میتونن از ما شکایت کنند ؟
و اگر قابل پیگرد هست و بتونن حکم تخریب بگیرن آیا به ما مبلغ بلاعوض و حق اسکان از طرف دادگاه تعیین میشه یا نه .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله می توان شکایت کرد و واحدی را که رضایت نمی دهد ملزم نمود البته با شرایطی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانند شکایت کنند و شما را ملزم کنند در اسن صورت بازهم حق اسکان داده میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان شکایت و الزام شما به موافقت در ساخت وجود دارد که باید حتما ابتدا برای شما خانه ای را اجاره نمایند و سپس حکم تخلیه منزل شما اجرا خواهد شد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی شما ملزم به همکاری هستید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میتوانند شکایت کنند و شما را ملزم کنند در اسن صورت بازهم حق اسکان داده میشود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام با شرایط بله ملزم می شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید از طریق دادگاه اقدام نموده و با نظر کارشناسان اگر ملک در معرض تخریب و یا ... باشد نسبت به ان با تامین منزل جهت اجاره مخالفین اقدام نمایند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام، برای نوسازی، با تشخیص کارشناس طبق روال قانونی اما با شخص خاصی برای مشارکت نمی توانند شما را الزام کنند. برای پاسخگویی کاملتر می توانید از پنل مشاوره تلفنی استفاده فرمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نمی توانند شما را مجبور کنند با شخص خاصی مشارکت در ساخت تنظیم کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید محرز شود چه کسی پیمانکار قرارداد مشارکت در ساخت است .و اگر شما را ملزم به مشارکت نمایند باید منزل استیجاری متعارفی برایتان مشخص شود تا موقتا اسکان یابید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتنن شکایت کنند البته برای شما هم شرایط دفاع فراهم است

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام امکان الزام شما جهت ساخت وجود دارد ولی نمیتوانند شخص خاصی را برای این کار در نظر بگیرند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام تحت شرایط خاصی امکان الزام به بازسازی وجود دارد ولی نه لزوماً با شخص مورد نظر آنها

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نمی توانند شما را مجبور کنند با شخص خاصی مشارکت در ساخت تنظیم کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هیچ کدام نمتوانید دیگری را مجبور کنید معمولا طبق قانون شرایط سختی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید