مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی ملک

باسلام و خسته نباشید برای وثیقه که میخواستم ضامن بشم کارشناس اومد و قیمت ملک و نصف قیمتی ک حتی یک سال قبل بود گفت یعنی از پارسالم کمتر گفت آیا‌ میتونم اعتراض کنم و درخواست کارشناس دیگری بدهم آیا مجدد باید هزینه کارشناس بدم یا همون‌ یه بار کافی میباشد

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

امكان اعتراض داريد و بايد هزينه جديد بپردازيد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر کارسناسی برای وثیقه قابل اعتراض نیست

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

می توانید اعتراض کنید ونیاز به هزینه مجدد است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ارزش آن کمتر از وجه وثیقه اعلام شده باید مال دیگری معرفی شود