مشاوره حقوقی رایگان - تعداد دفعات درخواست نیابت قضایی

سلام همسرم در شهر دیگری خونه تهیه کرده و قاضی‌ یک بار نیابت قضایی دادن به دادگاه اون شهر و کارشناس رفت خونه رو دید
الان من به نظر کارشناس اعتراض دارم و میخوام که برود برای کارشناسی سه نفره
قاضی دوباره قبول میکند؟ نیابت قضایی میده که کارشناس بره خونه رو ببینه؟؟
چند بار میشه درخواست نیابت قضایی کرد؟

پاسخ ها :

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.بله تازمانی که قاضی به اقناع برسدکه قیمت واقعی ارزیابی شده است.معمولاًتاهیات سه نفره

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
امکان پذیرش اعتراض شما وجود دارد و اگر اعتراض پذیرفته شود نیابت قضایی داده می شود.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید برای کارشناسی یه نفره اقدام کنید. نیابت قضایی هر چند بار که نیاز باشد انجام میپذیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما درخواست هیئت کارشناسی دهید و بعد از پرداخت هزینه مربوطه اقدام کنید عمولاً قاضی در اکثر مواقع تایید می‌کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اعتراض حق شماست و تصمیم با قاضی