مشاوره حقوقی رایگان - نزاع و زیر گرفتن با ماشین شخصی

با سلام بنده انتظامات یک مرکز تجاری، تفریحی ام که بخشی از مجتمع کارگاهی که ورود و خروج ماشینهای کارگاهی رو برعهده دارم،یک ماشین بازدید کننده ب درب کارگاهی مراجع کرد و با ادب و احترام خواست که از قسمت کارگاهی وارد مجموعه بشه که بنده اجازه ندادم و درخواست دور زدن از داخل مجموعه رو ازم کرد که اجازه دادیم ولی این از اعتماد ما استفاده کرد دور نزد و داخل کارگاه شد ولی ما با عواملی که داشتیم مانع حرکتشون شدیم بنده وایسادم جلو ماشین و ازشون خواستم دنده عقب برگردن ولی ایشون اقدام ب زیر گرفتن بنده با ماشین کردن منو ب بیمارستان بردن پام درد داشت که آتل بستن ولی پزشکی قانونی گفته که موردی نبوده که آتل بستن و چیزیت نشده
حالا میخواستم بدونم شکایتمو چطور باید مطرح کنم
دوماً اونا میتونن علیه بنده ب عنوان تمارض شکایت کن
با سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی تواند.
شما می توانید با عنوان ضرب و شتم عمدی شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر صدمات موثری به شما وارد نشده به نظر نیازی به شکایت نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظریه پزسک قانونی میتوانید اعتراض کنید و خیر بابت تمارض نمیتوانند شکایت کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وصول نظریه پزشک قانونی قابل اعتراض است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دفتر خدمات قضایی
شکوائیه خود را مطرح نمایید