مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

به اتهام مشارکت در نزاع دسته جمعی یعنی چه ؟

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اتهام شما شرکت در درگیری هست که بیش از یک نفر در آن درگیری حضور داشتند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یعنی اینکه چند نفر باهم درگیری ایجاد نمودند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یعنی شما یک نفر دز نزاع حضور داشتید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یعنی در نزاع بیش از دو نفر بر باب مفاعله یعنی هر زد و خورد و متقابل

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام درگیری سه یا بیشتر از سه نفر با یکدیگر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به معنای درگیری با چند نفر می باشد

یک وکیل :

یعنی بصورت دسته جمعی دردرگیری شرکت داشته اید

معصومه قلیچ

سرکار خانم معصومه قلیچ :

نزاع دسته جمعی به این معناست که سه نفر یا بیشتر در درگیری شرکت داشته اند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام یعنی شما همراه با چند نفر دیگر ، جرم ضرب و جرح انجام داده اید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که اشخاصی که با هم درگیر میگردند تعدادشان از دو نفر بیشتر باشد و باهم درگیر شوند درگیری آنها به‌عنوان نزاع دسته جمعی نزدمراجع قضایی اعلام می گردد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

درگیری بین سه نفر و بیشتر نزاع دسته جمعی است و بسته به اسیب ها مجازات تعیین می شود

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. یعنی دعوای زد و خورد بیشتر از دو نفر .
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

یعنی در نزاعی که رخ داده شما هم از افراد شرکت کننده در نزاع بوده اید و متهم هستید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در نزاعی بودید که سه نفر یا بیشتر شرکت کردند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .یعنی شما هم در جرم نزاع دسته جمعی بمانند دیگر متهمین شریک بوده اید ودر این نزاع حضور داشته اید.

یک وکیل

یعنی در یک دعوای جمعی شرکت داشتید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

یعنی در دعوی بیشتر از 2 نفر حضور داشته و درگیری و ضرب وجرح دسته جمعی بوده است