مشاوره حقوقی رایگان - زندانی

اتهام ها
1. مشارکت در نزاع دسته جمعی
2. اخلال در نظم و آسایش عمومی
سوالم اینه که اگر دو طرف رضایت بدن، متهمی که به سه ماه یک روز زندانی محکوم شده است بخشیده میشود یا نه؟
و اینکه که در خصوص رضایت نسبت به هم، آیا حتما اول باید از دیه گذشت کرد تا زندانیا بخشیده شوند یا اینکه اصلا ربطی نداره.

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام پس از گذشت امکان تخفیف مجازات و نهایتا ازادی متهم وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت رضایت دادگاه می تواند در میزان مجازات تخفیف دهد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت رضایت دادگاه می تواند در میزان مجازات تخفیف یا تبدیل ویا تعلیق نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت نتیجه قابل پیش بینی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورت رضایت دادگاه می تواند در میزان مجازات تخفیف یا تبدیل ویا تعلیق نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه دادگاه رضایت داد میتواند در میزان مجازات تخفیف دهد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورت رضایت دادگاه می تواند در میزان مجازات تخفیف یا تبدیل ویا تعلیق نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورتیکه دادگاه رضایت داد میتواند در میزان مجازات تخفیف دهد