مشاوره حقوقی رایگان - حكم قطعی حبس تعزيری

سلام براي من حكم قطعي صادر شده است شش ماه و ده روز حبس تعزيري. مبلغ دوميليون تومان جزاي نقدي. و دوميليون به شاكي
سابقه كيفري ندارم اگر شاكي رضايت بده پرونده مختومه ميشه؟؟؟
من ميتوانم به دادگاه نامه اي بزنم طلب بخشش كنم واسه حبس تعزيري و ٢ ميليون تومن جزاي نقدي لطفا بگين

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حسب اینکه جرم شما جنبه عمومی داشته باشد یا صرفا جنبه خصوصی داشته باشد پاسخ متفاوت خواهد بود .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام اگر جرم قابل گذشت باشه بله با گذشت شاکی کاملا پرونده بسته میشود در غیر اینصورت قاضی میتواند تخفیف بدهد

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

عنوان جرم رو نفرمودید
شرایط برای جرم قابل گذشت با غیر قابل گذشت متفاوت است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شاکی رضایت بده تحت شرایطی می توانید درخواست تعلیق یا تخفیف مجازات بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه شاکی رضایت بده میتواند درخواست تعلیق یا تخفیف مجازات دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر جرم قابل گذشت باشه بله با گذشت شاکی کاملا پرونده بسته میشود در غیر اینصورت قاضی میتواند تخفیف دهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که شاکی رضایت دهد در روند رسیدگی به پرونده شما موثر خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جرم قابل گذشت باشه بله با گذشت شاکی کاملا پرونده بسته میشود در غیر اینصورت قاضی میتواند تخفیف بدهد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر جرم قابل گذشت باشه بله با گذشت شاکی کاملا پرونده بسته میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت گذشت شاکی در پرونده شما تاثیر دارد‌

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید مشخص بشود که جرم قابل گذشت است یا غیر قابل گذشت
اگر جرم غیر قابل گذشت باشد رضایت شاکی ، فقط باعث تخفیف میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که رضایت اخذ شود پرونده مختومه یا مجازات تخفیف خواهد یافت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر شاکی رضایت بده تحت شرایطی می توانید درخواست تعلیق یا تخفیف مجازات بدهید