مشاوره حقوقی رایگان - نزاع

من با همسایه م درگیر شدم ، بریدگی های تو صورت من انداخت، دو تا انگشت کوچک و بغلی دستم هم شکست، فحش های ناموسی هم بهم داد، در حضور هیت مدیره اپارتمان ، شاهدین حمله ور شدن ایشان و فحاشی رو تایید کردن ، الان برای بار دوم سه ماه طول درمان بهم دادن ، پزشک معتمد گفت که انگشت هام کج میمونن و درست نمیشن ، سوالم اینه که ایشون زندانی هم میشن و دیه دو تا انگشت من چقدره و از کار افتادگی هم میتونم بگیرم یه دنیا ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

حبس و دیه دارد میزان دیه بستگی به درصد تعیین شده پزشک قانونی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مجازات این جرم حبس و دیه می باشد اما دیه شما به این صورت قابل بررسی نیست درصدهای دیه در پزشک قانونی لحاظ می شود و با توجه به اینکه دیه در امسال 640 میلیون تومان است می‌توانید به نسبت درصد های مذکور دیه خود را حساب نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حبس دارد و دیه
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه شما بر اساس نظر پزشکی قانونی تعیین میشود و البته مجازات حبس هم دارد اگر فحش های نموسی باشد شلاق هم جز مجازات است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود.
بله ممکن است که دادگاه مجازات حبس تعیین کند ولی معمولا جزای نقدی تعیین میشه و مجازات حبس تعیین نمی شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان پذیر است دیه شما توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حبس و دیه دارد
دیه براساس میزان صدمات توسط پزشکی قانونی تعیین می گردد