مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی به پرونده نزاع و برای اتمام ان

سلام داداش یادتون پرونده ای داشتم بهتون قبلاراجبش صحبت کردم الان تمام کارهای پزشک قانونی انجام شده ودرصددیه برای من وداداشم بریدن ولی قبل دادگاه طرف مقابل امده میگه 190میلیون میدم رضایت بدین ماهم قبول کردیم تنهامشکلمون الان نمیدونیم سهم هرکدوم ازمااز190میلیون چقدرهست گفت مزاحم شمابشم درسته دردسرداره ولی انشاالله بتونم جبران کنم
درصددیه به شکل زیرهست
ارش اسیب بند3یک ارش فررفتن بافت کره چشم سمت چپ دردرون کاسه ان یک درصدوارشااسیب بندچهارم نیم درصدازخونبهای کامل انسان می باشد
ممنون اگرکسی بتونه فقط این درصدپزشک قانونی بادیه 190میلیون برامون حساب کنه چون ماقرار190میلیون بگیریم رضایت بدیم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر یک درصد دیه کامل مبلغ چهار میلیون هشتصد هزار تومان می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه را پزشک قانونی مشخص میکند و دراجرای احکام محاسبه می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.