مشاوره حقوقی رایگان - در مورد پرداخت دیه

باسلام
من در تاریخ 20اسفند99 با یک آقایی نزاع داشتم و این آقا دست من رو شکست و در تاریخ مهر1400 قاضی حکم داده که باید 13 درصد دیه بده و یکسال هم مهلت پرداخت داره ... حالا من دو سوال دارم

ـــ طرف آدمی نیست که با پای خودش بره پرداخت بکنه اگه مثلا سال 1401 پرداخت کنه به چه نرخ دیه محاسبه میشه ؟؟ سال 99 تاریخ نزاع ؟؟ سال 1400 تاریخ صدور حکم ؟؟ سال 1401 تاریخ پرداخت ؟؟

ـــ سوال دومم اینه که قاضی یکسال مهلت پرداخت داده بهش .. این یکسال نسبت به تاریخ نزاع محاسبه میشه ؟؟ یا نسبت به تاریخ صدور حکم قاضی

تشکر بابت راهنماییتون

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بر ایاس زمان پرداخت. یکسال پس از صدور رای فطعی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بر اساس زمان پرداخت محاسبه و پرداخت می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بر اساس زمان پرداخت محاسبه و پرداخت می شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بر اساس زمان پرداخت محاسبه و پرداخت می شود.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بر اساس زمان پرداخت محاسبه و پرداخت می شود