مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه فروش خانه

با سلام . من یک منزل مسکونی قدیمی فروخته ام و آنرا تحویل خریدار داده ام و مقرر بوده که 30 ام بهمن سند بزنیم ولی خریدار حاضر نمی شود و مبلغ یک چهارم پول را هم نداده و برای هر روز مبلغ پانصد هزارتومان خسارت دیرکرد تعیین نموده ایم . و از آمدن به دفترخانه طفره می رود . ضمنا چک اول برگ خورده و وجه آنرا به حسابم شبا نموده .
لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم .؟ آیا بعد گذشت 18 روز از تاریخ محضر می توانم معامله را فسخ نمایم و پول خریدار را پس دهم . عدم حضور در محضر هم زده ام .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان فسخ نیست‌ مگر در قرارداد آمده باشد

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، در صورت اینکه عدم حضور در محضر از شرایط فسخ باشد بله می توانید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد شرط شده باشد که در صورت عدم حضور معامله قابل فسخ است بله می توانید در غیر این صورت با اخذ گواهی عدم حضور دادخواست مطالبه الباقی ثمن معامله و خسارت دیر کرد را مطالبه کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حق فسخ ای در معامله وجود داشته باشد امکان پذیر است و با توجه به گواهی عدم حضور در دفترخانه گرفته اید می توانید و جه التزام قراردادی و خسارت انجام را نیز دریافت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در قرارداد حق فسخ بابت این مورد گذاشته باشید میتوانید فسخ کنیددر غیر اینصورت فقط باید مطالبه الباقی ثمن را مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید و سپس دادخواست مناسب اقامه نمایید
و برای امکان فسخ قرارداد بستگی به مفاد و شروط قرارداد دارد