مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با سلام
یک زمین دو سال پیش به ارزش 400 میلیون تومان طبق قولنامه فروخته شده
خریدار تنها 150 میلیون پرداخت کرده و حاضر به پرداخت مابقی نبوده و حاضر به قبول 150 میلیونش با سود هم نبوده و قرارداد را فسخ نکرده

اون 150 میلیون هم چند ماه قبل از قرارداد پرداخت کرده بوده

(در اصل برای ضمانت معامله بوده ولی عبارت ضمانت رو شخص فروشنده قید نکرده و حالا زمین قیمتی شده و اون معامله هم انجام نشده طی او معامله اون شخص 400 باید پرداخت میکرده که نکرده الانم میگه یا زمینم رو بدین یا به نرخ روز یک میلیاردو ششصد!!!)

بعد از اون با توجه به پرداخت نکردن بیش از نیمی از مبلغ زمین رو با شخص دیگه قولنامه بستن

آیا معامله با شخص اول فسخ است؟
آیا این کار فروش مال غیر است؟
درصورتی که فروش مال غیر محسوب بشه چه شخصی میتونه از فروشنده شاکی باشد؟خریدار اول یا دوم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید.موضوع شما تخصصی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهار نظر دقیق نیاز به اخذ توضیحات بیشتر دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق نیاز به اخذ توضیحات بیشتر دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهار نظر دقیق نیاز به اخذ توضیحات بیشتر دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مفاد قرارداد شما بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مستندات و مدارک بررسی گردد تا پاسخ صریح داده بشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خریدار اول و دوم هر دو می توانند شاکی باشند .
البته مبایعه نامه شما باید بررسی شود شاید راه حلی پیدا شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اظهار نظر دقیق نیاز به اخذ توضیحات بیشتر دارد