مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد ملک

با سلام
بنده در مورخه 1399/7/15 ملکی را به دوستم فروختم که در قرارداد ذکر شده چنانچه تا مورخه 1399/9/15 ( 2 ماه بعد.) ثمن‌ معامله را پرداخت نکند قرارداد فسخ است و خریدار نمی‌تواند سند ملک را به شخص دیگری انتقال دهد .. در مورخه 1399/7/16 خریدار ملک را به شخص دیگری فروخت و عنوان کرد که خریدار دوم پس از دریافت وکالت بلاعزل پول پرداخت می‌کند و من هم به خریدار جدید وکالت بلاعزل دادم ... حال خریدار اول متواری است و ثمن‌ معامله را پرداخت نمیکنه ... خریدار دوم هم میگه من پول را به خریدار اول پرداخت کردم و ملک را هم فروختم ... آیا میتوانم با گذشت حدود 18 ماه شکایت تخلف از شرط فعل که عدم پرداخت ثمن معامله هست را مطرح کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اعمال حق فسخ فوری و به نظر امکان فسخ قرارداد وجود ندارد
شما می توانید ثمن معامله را به انضمام خسارت خود را مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله امکان شکایت وجود خواهد داشت و شما باید با بررسی جوانب موضوع
دادخواست مناسب اقامه نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

خیر به دلیل اینکه با وکالت به نفر دوم انتقال را تایید کرده اید. برای ارایه راه حل مناسب تماس بگیرید