مشاوره حقوقی رایگان - اضافه مساحت ملک

سلام
حدود6 ماه پیش مغازه ای رو که سند نداره با قولنامه دستی خریدم به شرح ذیل:
مورد معامله قرار گرفت یک باب مغازه واقع در.....به ابعاد 4/15متردر 6متر مربع با مساحت کل 24/9متر مربع که محدود است به حدود اربعه.....به مبلغ کل سه میلیارد ودویست ده میلیون تومان که به صورت نقد وکارت به کارت وچک پرداخت شد.طرفین معامله رادر صحت و سلامت انجام داده وهیچ ادعایی ندارند.با توجه به نابسامانی اقتصاد ایران وجو ناآرام در معاملات،طرفین اگرتا1400/5/11 پشیمان شوند باید مبلغ 20 درصدکل معامله را به طرف مقابل پرداخت نمایند.
بعد از اینکه اقدام کردم برای سند متوجه شدم متراژ 4/15در6/20 متر هست.یعنی 20 سانت در طول بیشتر هست.ما کلیدی وکلی معامله کردیم.حالا مالک قبلی بر اساس این قولنامه میتونه ادعای مابه التفاوت مساحت مازاد داشته باشه از دادگاه یانه؟
حق فسخ معامله چطور؟

پاسخ ها :

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

حق فسخ زمان دارد و بعد از اتمام موعد نمیتواند فسخ نماید. میتوانید از ایشان وکالت برای مراح اخذ نمایید تا به مشکل نخورید. اما در هر صورت ایشان میتواند به نسبت اضافه مساحت مبلغ را از شما اخذ نماید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اضافه متراژ تحت شرایطی به نظر قابل مطالبه است ولی فسخ معامله ممکن نیست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر فسخ را نمیتواند بخواهد فقط قیمت مازاد را بر اساس زمان معامله میتواند مطالبه کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید مبلغ مساحت اضافی را طبق قیمت روز کارشناسی
پرداخت نمایید مگر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بر اساس متراژ خریداری شده است و متراژ اضافه مساحت دارد اضافه بر عهده بایع می باشد