مشاوره حقوقی رایگان - هزینه اضافه شدن متراژ بعد از قولنامه و خرید

با سلام . پدر اینجانب حدودا 4 سال پیش یک ویلای تازه ساز در کلاردشت خریداری کرده.متراژ کل زمین موقع خرید و نیز عقد قولنامه بین ف و خ طبق گفته های خودشان 510 متر بوده. بعد از گذشت چند سال اقدام به گرفتن پایان کار و سند قطعی ملک نمودیم که در بازدید و کارشناسی شهرداری منطقه معلوم شد که 18 متر به مساحت کل زمین اضافه شده. حال فروشنده ما که توسط کارشناس شهرداری با خبر شده از این موضوع رفته شکایت کرده از ما و طلب آن 18 متر اضافه تر را نموده. و کار ما را مسدود نموده. حال میخواستم بدونم که ما اضافه نکردیم این متراژ را و همینطور همان مبلغی که خودشان بابت متراژ کل معامله گفته بودند تمام و کمال پرداخت و تسویه نمودیم . آیا بعد از گذشت این مدت ایشان شکایتشان به جایی میرسد و میتوانند آن پول را طلب کنند

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد باید عمل کنید.
جهت اظهارنظر دقیق لازم است قرارداد بررسی شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتواندقیمت متراز اضافی را طلب کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید قیمت متراژ اضافی را مطالبه کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به مفاد قرارداد امکان مطالبه متراژ اضافه می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قیمت متراژ اضافه به نرخ روز معامله باید پرداخت شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اصولا خریدار باید ثمن متراژ اضافی را پرداخت نماید مگر

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مدارک باید بررسی شود برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام میبایست مبایعه نامه ملاحظه شود که چه نوشته شده و فروشنده میتواند بابت اضافه متراژ وجهی را استرداد نماید یا خیر. در صورت تمایل به مشاوره با شماره 09121879857 تماس حاصل فرمایید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طبق قرارداد باید عمل کنید. جهت اظهارنظر دقیق لازم است قرارداد بررسی شود.