مشاوره حقوقی رایگان - اضافی مساحت ملک

با سلام
18 اسفند سوال ارسال کردم راجع به اضافه مساحت ملک که اساتید گفتن بستگی به مفاد قرارداد داره.عین مفاد قرارداد رو در ذیل سوال بدون کم وکاست آوردم.لطفا اظهار نظر بفرمایین.
سلام
حدود6 ماه پیش مغازه ای رو که سند نداره با قولنامه دستی خریدم به شرح ذیل:
مورد معامله قرارگرفت یک باب مغازه واقع در.....به ابعا 4/15متردر 6متر مربع با مساحت کل 24/9متر مربع که محدود است به حدود اربعه.....به مبلغ کل سه میلیارد ودویست ده میلیون تومان که به صورت نقد وکارت به کارت وچک پرداخت شد.طرفین معامله رادر صحت وسلامت انجام داده وهیچ ادعایی ندارند.با توجه به نابسامانی اقتصاد ایران وجو ناآرام در معاملات،طرفین اگرتا1400/5/11 پشیمان شوند باید مبلغ 20 درصدکل معامله را به طرف مقابل پرداخت نمایند.
بعد از اینکه اقدام کردم برای سند متوجه شدم متراژ 4/15در6/20 متر هست.یعنی 20 سانت در طول بیشتر هست.ما کلیدی وکلی معامله کردیم.حالا مالک قبلی میتونه ادعای مابه التفاوت مساحت مازاد داشته باشه از دادگاه یانه؟
حق فسخ معامله چطور؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
ماده واحده لايحه قانوني راجع به رفع تجاوز و جبران خسارات وارده به املاك مجاور مصوب ١٣٥٨ اقدام نمايد
مفاد لايحه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ماده واحده لايحه قانوني راجع به رفع تجاوز و جبران خسارات وارده به املاك مجاور مصوب ١٣٥٨ اقدام نمايد
مفاد لايحه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان فسخ برای فروشنده می باشد و یا تراضی به مابه التفاوت می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر معامله شما به صورت کلیدی نبوده است
و ابعاد زمین و متراژ زمین در قرار داد مشخص شده است و
و شما باید ثمن ، متراژ اضافه شده را پرداخت نمایید و ..
و امکان فسخ از طرف فروشنده وجود نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان فسخ برای فروشنده نیست ولی باید مابع تفاوت پرداخت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان فسخ قرارداد وجود ندارد و قیمت اضافه متراژ باید پرداخت شود.

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

طرف حق فسخ داره. ولی اضافه مساحت نمبتونه بگیره.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام طبق قانون ثبت و قانون پیش فروش، فروشنده در چنین حالتی حق فسخ ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مطابق قانون اضافه مساحت مال بایع به فروشنده می باشد