مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بیمه کارگر

سلام. شش ماه در شرکتی خصوصی کار کردم و اسفند تعدادیمون رو به دلیل عدم توانایی پرداخت حقوق اخراج کرد ولی از اولین روز هزینه بیمه رو ازمون کم کرد و یک روز هم بیمه رد نکرد گفت مشکلات بیمه داره و انجام میده حالا بعد اخراج هم هزینه های بیمه تسویه نکرد و گفت که انجام میده و سابقه بیمه رو رد میکنه برامون بعد عید در صورتی که ما اونجا شاغل نیستیم دیگه.لطفا راهنمایی میکنید که چیکار کنیم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت مطالبه حق و حقوق خود و پیگیری حق بیمه به اداره کار مراجعه کنید و از کارفرما شکایت کنید.

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

ایشان علاوه بر اینکه شما میتوانید برای الزام به رد کردن بیمه علیه ایشان دادخواست مطرح کنید جرم هم هست و کیفری هم میتوانید علیه ایشان شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به اداره کار مراجعه کنید و از کارفرما شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید به اداره کار شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید از طریق اداره بیمه یا اداره کار شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان پرداخت بیمه دیگر وجود نخواهد داشت
و شما باید در هیات تشخیص اداره کار
اقامه دعوا نمایید