مشاوره حقوقی رایگان - اتحاد مظلوم بر علیه ظالم

عدم پرداخت حق و حقوق کارگر، عدم پرداخت حق بیمه بعضی از کارگران، به کارگیری تبعه افغانی، به کارگیری جوان زیر 18 سال و...
این موارد فقط بخشی از جرایم این کارفرماست
در مدت چند سال فعالیت چندین بار بخاطر شکایات مختلف مکلف به پرداخت جریمه شده و صدها بار با زبان بازی و تهدید و ... کارگران از پرداخت جرایم فرار کرده
حال حدود 15 کارگر که از ایشان ضربه خورده ایم بر علیه ایشان شکایات کرده و خواستار پلمب شدن کارگاه ایشانیم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید و مطالبه تمام حق و حقوق خود را نمایید حق بیمه ، سنوات ، عیدی ، پاداش ، حق اولاد و ...
ولی کارگاه کارفرما ،
پلمپ نخواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هیات تشخیص اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید و مطالبه تمام حق و حقوق خود را نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق اداره کار نسبت به دریافت حق و حقوق خود اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

لز طریق اداره کار برای مطالبه حق و حقوق خود اقدام کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به اداره کار مربوطه مراجعه فرمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در اداره کار شکایت کرده اید انشااله به نتیجه می رسید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در هیات تشخیص اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید و مطالبه تمام حق و حقوق خود را نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در هیات تشخیص اداره کارت نسبت به حق و حقوق خود شکایت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتوانیدازطریق هیات تشخیص اداره کار نسبت به دریافت حق وحقوق خوداقدام نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام همه 15 نفر از طریق اداره کار شکواییه خیلی خوبی تنظیم کنید و ب تمام این موارد اشاره کنید.و تمام حق و حقوق خود را مطالبه کنید. موضوع در هییت تشخیص مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

عنوان به گونه ای انتخاب شده که گمان کردیم یک فلسطینی از ظلم و ستم یک صهیونیست میگوید....به اداره کار دادخواست بدید بزرگوار

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام
با تنظیم و تقدیم درخواست (دادخواست یا شکوائیه) به اداره کار که به هیات تشخیص ارجاع داده خواهد بروید و از خودتان دفاع و حقوق تان را مطالبه نمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر در اداره کار شکایت کرده اید انشااله به نتیجه می رسید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شکایت خود را به صورت جمعی در دادگاه و اداره کار علیه کارفرما مطرح کنید . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید تا در اینخصوص راهنمایی دقیقتر شوید