مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بیمه کارگر

سلام. وقت بخیر
اینجانب از سال 88تا92 کارگاهی داشتم و به علتی تعطیل کردم.تعطیلی وخاتمه فعالیتم را هم به صنفم اطلاع دادم.متاسفانه اکنون بعدازگذشت ده سال حکم امده که از سال96 نا99 حق بیمه یک شخص را پرداخت نکرده ام و توقیف اموال زدن برای زمانی که من چندساله نبودم.هیچ ابلاغ و اخطاری هم برای من نیامده که برم به حکم صادره اشون اعتراض کنم. تکلیف من چیه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با ارائه مستندات و مدارک ، ادعای خود را اثبات نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر دلایل کافی برای اثبات ادعایتان دارید میتوانید اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید....

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید با دلایل و مستندات نسبت به رای صادره اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
ای از طریق دیوان عدالت اداری قابل اعتراض و پیگیری است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری می باشد و قبلا این سوال طرح شده است و به صورت کامل و جامع به این سوال پاسخ داده شده است .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با دلایل و مدارک از جمله عدم فعالیت و معاینه محلی و استشهادیه محلی از خود دفاع نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ای از طریق دیوان عدالت اداری قابل اعتراض و پیگیری نمایید