مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب و اجرای حکم

باسلام. اینجانب کارگاهی داشتم از 88 تا92 که با اطلاع عدم فعالیت به صنفم، کار تمام شد. الان حسابم مسدودشده گویا حکمی برای من آمده که ازسال 96 تا99 حق بیمه فردی را نداده ام. یعنی 4سال پس از تعطیلی، ماموربیمه ای رفته و بیمه یک شخص را گزارش کرده در حال که آن زمان اصلا واحد مسکونی بوده. من چه کنم با این دروغ و حکم به ناحق؟ و تکلیف جریمه و انسداد حسابم چه میشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قابل دفاع میباشد و شما باید
با ارائه مستندات و مدارک ، ادعای خود را اثبات نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با داشتن مدارک و دلایل میتوانید به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق بیمه موضوع را پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض خود را پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از اتحادیه مربوطه گواهی بگیر که کارگاه شما تعطیل بوده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بایستی گفت که رای قطعی شده است و به تبع آن لازم الاجرا نیز شده است . بنابراین شما مهلت اعتراض به رای را از طرق عادی از دست داده اید . توصیه می شود از باب اعاده دادرسی اعتراض خویش را به عمل برسانید تا با پذیرش درخواست اعاده دادرسی شما ، موجبات توقف اجرای حکم را فراهم کنید .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست دلایل خودرا مبنی بر تعطیل بودن محل کارتان به بیمه ارائه دهید .

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

دلایل و مدارک تعطیلی کارگاه را به اداره کار ارائه نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

میتوانید با استناد به آنکه اصلا واحد مسکونی بوده و فعالیتی صنفی نداشتید با مراجعه به اتحادیه صنف خود نامه عدم فعالیت عدم تمدید پروانه در آن سال ها را گرفته و از خود دفاع کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می بایست در مهلت مقرر به حکم اعتراض می کردید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
می اوانید با ارائه مدارک و مستندات دفاع مناسب ارائه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
علت باید دقیق مورد بررسی قرار گیرد...
وانگهی
بیمه تادیه گردد با جرایم متعلقه امکان رفع مسدودی متصور است....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است