مشاوره حقوقی رایگان - حق کسب و پیشه

سلام 16سال در یک مغازه فروشندگی گوشت سفید مشغول بودم که قبل از اتمام قرارداد منا بیرون کردند وبا قیمت خیلی بالاتر به کسی دیگر اجاره دادند در همین شغل مشغول هستند. برگهای دارایی واتحادیه معتبر هم دارم چگونه میتوانم به حقوقم برسم که این مغازه پارکینگ بوده ومن آنجا را رونق دادم . ممنونم از راهنمایی وکلای عزیز

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام، حق کسب و پیشه صرفا در مورد قراردادهای اجاره است که قبل از سال حدودا 73 تنظیم شده باشند و به قراردادی که در حال حاضر و چند سال گذشته تنظیم شده باشد شامل نمی شود و در صورت اینکه تعمیرات اساسی انجام دادید می توانید از موجر مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای شما هیچگونه حقی ایجاد نشده است و پیگیری شما نتیجه ای نخواهد داشت.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقی ایجاد نشده است. موضوع نیازمند بررسی بیشتر است