مشاوره حقوقی رایگان - حق پیشه

سلام. پدرم مدت 40 سال مغازه پدرشو اجاره داشت. پدرم فوت شده. میخواستم ببینم میتونیم تقاضای حق پیشه کنیم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بستگی دارد که اجاره مربوط به چه سالی ومشمول قانون سال56می شود یانه بهتر است از طریق پنل مشاوره تلفنی مفصل گفتگو شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دوست عزیز نیاز به گفت و گو و توضیحات بیشتر است از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به متن مذکور نیاز به اخذ بیشتر توضیحات جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی خواهد بود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با توجه به تغییر قانون موجر و مستاجر نیاز است سال اجاره را بیان کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با توجه به متن مذکور نیاز به اخذ بیشتر توضیحات جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی خواهد بود

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام جهت راهنمایی بیشتر از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

خسارات تاخیر تادیه وهزینه دادرسی به آن اضافه می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله با توجه به اینکه قرارداد شما
مشمول قانون موجر و مستاجر 56 میباشد پدر شما دارای حق کسب و پیشه خواهد بود البته با شرایطی خاص

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حق کسب و پیشه یک حق مالی است و اصولا حق مالی به ارث می رسد به نظر می رسد این حق هم به وراث به ارث می رسد