مشاوره حقوقی رایگان - ابهام در مورد نظر قاضی مبنی بر فروش سرقفلی یا حق کسب و پیشه

من در سال 1349 سرقفلی مغازه ای را خریداری کردم والان 51 سال است که اجاره بهای مغازه راداده ام و در چندین دادگاه مالکیت سرقفلی من تایید شده اما در دادگاه تجدیدنظر صاحب ملک ادعا کرد من حق کسب و پیشه دارم و سرقفلی ندارم.و قاضی پرونده گفتند با توجه به اینکه من 51 سال هست که اجاره بها دادم بنابراین سرقفلی محسوب میشه و کارشناس برای فروش سرقفلی را مشخص کردند اما متاسفانه امروز که کارشناس فروش به مغازه اومده بود گفت که دادگاه حق فروش کسب و پیشه را داده است میخواستم بپرسم چطوری ممکنه نظر قاضی تغییر کنه؟ممکنه افراد زیردست ایشون حق فروش سرقفلی رو به حق فروش کسب و پیشه تغییر دادند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اگر با مالک قرارداد سرقفلی نداری همان حق کسب و پیشه را داری که در قیمت خیلی تفاوت ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی بیشتر حکم دادگاه دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون حق کسب و پیشه با حق سرقفلی متفاوت است

و اگر شما در زمان تنظیم قرارداد ، مبلغی از بابت سرقفلی پرداخت کرده باشید شما دارای حق سرقفلی خواهید بود در غیر این صورت شما دارای فقط حق کسب و پیشه خواهید بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود تا پاسخ درخوری تقدیم گردد