مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند خودرو

سلام وقت بخیر
4سال قبل خودرو ای خریداری شده، قرار بود برای سند اقدام بشه ولی بنا به دلایلی اقدام نشده سند دست دو نفر قبل نفری است که ماشین ازش خریداری شده است. میخواستم لطف کنید راهنمایی کنید تا با کمترین بحث و درگیری مراحل تنظیم سند انجام بشه، اگر از نظر قانونی مشکلی هست. لطفا بگید. مطلب بعدی اینکه میشه از نظر قانونی شخصی که خودرو الان دستش است با نفری که سند دستش ولی وکالتش تمام شده معامله رو تمام کنند؟ اگر شخصی که سند و وکالتنامه منقضی شده دستش هست حاضر نشد وکالت دوباره از صاحب اصلی خودرو بگیرد و همکاری کند چه باید کرد ؟ چطور میشه مشکل را حل کرد ؟

پیشاپیش از پاسخگویتون سپاسگذارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه فروشنده و صاحب پلاک دا‌دخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خریدار اخر باید دادخواست الزام
به فک پلاک و الزام به انتقال سند رسمی را به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی اقامه. نماید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادخواست الزام به فک پلاک خودرو و الزام به انتقال سند رسمی را به طرفیت فروشنده و افراد قبلی بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

علیه فروشنده و صاحب پلاک دا‌دخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک را درخواست نمایید به طرفیت تمام ایادی و متصرفین قبلی و مالک اصلی