مشاوره حقوقی رایگان - عدم تنظیم سند و تعویض پلاک از طرف خریدار

با سلام. من چند ماه پیش ماشینی را که وکالت تمام از فروشنده داشتم و بدون تاریخ به بنده خدایی فروختم تمام مدارک تحویل دادم غیر از برگ وکالت خودم قرار بود کمتر از یکماه نسبت به تنظیم سند به محضر بیان و پلاک شخص فروشنده قبلی که به من فروخته را فک کند ولی ایشون جواب نمیدن ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق سامانه ثنا دادخواست حقوقی لازم را
مبنی بر الزام به انتقال سند رسمی و فک پلاک
را مطرح و پیگیری نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید مسیر دادگاه را طی کنید.
و دادخواست الزام و فک پلاک دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و اگر نتیجه نداد دادخواست الزام به انجام تعهد دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه بفرستید و در صورت عدم پاسخگویی دادخواست مرتبط تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به فک پلاک و درخواست توقیف فیزیکی خودرو بدهید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست فک ملاک به طرفیت وی و ید ماقبل دهید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

در خواست الزام به تنظیم سند نسبت به خریدار مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید شخصی که پلاک خودرو و سند مالکیت به نام ایشان است دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو به طرفیت شما و خریدار آخر اقامه نماید