مشاوره حقوقی رایگان - مشکل سند با فروشنده خودرو

سلام.خودرویی خریداری کردم که فروشنده ادعای مالکیت خودرو را داشت.بعد متوجه شدم که خودرو به چند دست گشته و این شخص فروشنده وکالت ندارد .و برای سند زدن اذیت میکند. پول را هم کامل و تمام دریافت کرده. ایا میتوانم شکایت حقوقی و کیفری کنم؟

پاسخ ها :

مهدی  رهنما

جناب آقای مهدی رهنما:

سلام . بله شکایت کیفری کنید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

کیفری شکایت کنید
هرچند دادگاه در صورت اشتباه عنوان جرم خود آن را تصحیح می نماید اما شما می توانید تحت عنوان کلاهبرداری از وی شکایت کنید ضمنن همزمان با تقدیم شکواییه درخواست ضرر و زیان از جرم را نیز تقدیم نمایید تا دادگه به این موضوع نیز همزمان رسیدگی نماید.

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

با سلام :
بله اگر اطمینان دارید که سند به نامش نبوده و اختیار فروش (وکالت) هم نداشته میتوانید شکایت فروش مال غیر کنید. یا دادخواست حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی کنید. موفق باشید

حسن  ترابی شاندیز

جناب آقای حسن ترابی شاندیز:

باسلام چنانچه ایشان مالک خودرو بوده ودر قرارداد فروش تعهد به تنظیم سند نموده بایستی به طرفیت ایشان وصاحب سند رسمی دادخواست حقوقی الزام به تنظیم سند مطرح کنید وچنانچه مالکیت نداشته میتوانید شکایت فروش مال غیر در دادسرا مطرح کنید. نداشتن وکالت در انتقال اشکالی ندارد مگر مال متعلق به دیگری باشد.

محسن پرند

محسن پرند:

درود.درصورتي كه فروشنده نسبت به خودروي مزبور مالكيت نداشته باشد امكان طرح شكايت كيفري انتقال مال غير امكان پذير است . در صورت مالكيت فروشنده طرح دعوي حقوقي الزام به انتقال سند رسمي ممكن مي باشد .

مهیار رستگارانارمرزی

مهیار رستگارانارمرزی:

استان :

با سلام شما با ارسال اظهارنامه به فروشنده و کسی که سند مالکیت بنام ایشان است ادعای خود را نسبت به مالکیت ودلیل مدارک خود اقدام نماید و عواقب عدم همکاری را متذکر شوید وظرف مهلت مقرر در اظهار نامه اقدامی صورت نگرفت دادخواست الزام به تنظیم سند را به طرفیت نامبردگان وایادی متعاقب آن فروشندگان سابق در دادگاه صالح مطرح نمائید واگر در حین رسیدگی دلایلی کشف شده که فروشنده حین المعاملع مالک نبود دعوی کیفری فروش مال غیر را مطرح نمائید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بیل با موضوعیت کلاهبرداری

حسن  ترابی شاندیز

جناب آقای حسن ترابی شاندیز:

سلام ملاک مالکیت خودرو صرفا داشتن سند رسمی و وکالت رسمی نیست .همینکه انتقال صحیح وبلامنازع به وی شده باشد مالک بوده معامله باشما درست است وشما میتوانید با طرح دعوی الزام به تنظیم سند علیه فروشنده وصاحب سند حکم رسمی مبنی بر تنظیم سند رسمی اخذ کنید.