مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه با پرینت حساب برای دادگاه قابل قبول است؟

115 میلیون تومان در خرداد 98 برای خرید حواله خودرو پرداخت کردم و به دلیل داشتن 1300 شاکی شرکت خودرو ساز تعطیل شده و فروشنده به من هیچی نگفته به این خاطر معامله را فسخ کردیم و وکالت را باطل کردیم ولی پولم را بهم پس نداد. و هیچ مدرکی به جز پرینت حساب ندارم. ایا شکایت حقوقی مطالبه وجه با پرینت حساب برای دادگاه قابل قبول است؟ خسارت پولم115 میلیون که بی ارزش شده تقریبا چقدر میشود؟ وکیل لازمه بگیرم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله . در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر به شماره زیر پیام ارسال کنید

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام بله میتوانید اقدام نمایید
خسارت تاخیر تادیه اگر سابق مطالبه و درخواست وجه خود را کرده باشید از آن زمان و در غیر اینصورت از زمان تقدیم دادخواست محاسبه خوهد شد

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام دادخواست مطالبه وجه با احتساب خسارت تاخیر تادیه دهید