مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به دلیل بدهی

با سلام. من چون بیکار بودم پسر خانومم از شوهر قبلی اش سال 94 ده میلیون به من کمک کردند. بعد از اون یک سال پیش من از مادرش جدا شدم و پسر به خاطر این مسئله با پرینت حساب از من شکایت کرده که من قرض دادم و به من پس نداده است و الان حساب های من مسدود شدند. چی کار باید بکنم؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مسدودی حساب به دلیل بدهی مطالبه وجه با پرینت حساب ادعای قرض بودن وجه واریز شده بدهی