مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو با قولنامه دستی

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت شما بنده چند روز پیش یک دستگاه کامیونت خریداری کردم که تمام و کمال مبلغ معامله پرداخت شده وکالت محضری هم دارم. موتور خودرو مشکل داشته بردم تعمیرگاه که متوجه شدیم سرسیلندر خودرو ترکیده و با چسب مسدود بوده که همین باعث شده که بنده حدود 15میلیون هزینه موتور و خرید سر سیلندر به ارزش 6 میلیون شوم. با فروشنده تماس گرفتم و پیامک ارسال کردم متاسفانه زیربار این مشکل نمیره. متن قرارداد هم نوشته شده که هرگونه ایراد و مشکل بجز دور رنگ بودن و پلمپ بودن گیربکس و دیفرانسیل و شاسی هرگونه ایرادی داشته باشد به عهده فروشنده میباشد. حال سوال من اینه که من میتونم از طریق مراجع قضایی پیگیری کنم و اینکه نتیجه ای دارد یا خیر؟
تاریخ27.8.97 خریداری شده و امروز30.8.97 متوجه این مشکل شده ام. باتشکر

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام اگر عیب خودرو در زمان خرید مشخص نبوده بله می توانید در مرجع قضایی اقدام کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اولا درقراردادتان بررسی کنید که ایاکافه خیارات راطرفین سلب وساقط کرده اید یاخیر؟
اگر خیارات راازخودسلب وساقط نکرده باشید باتوجه به تعمیراتی که بروی موتورکردید فقط به استنادخیارعیب میتوانید ازفروشنده مطالبه ارش کنید البته نظردیگراینکه باتوجه به اینکه شروع به تعمیرات کردید به طورضمنی وفعلی خیارعیب وحق فسخ ایجادشده ازخیارعیب راازخودسلب وساقط کرده اید البته نظراول اقوی ازنظردوم است ومیتوانید ازفروشنده مطالبه ارش کنید

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

سلام از طریق عیب خودرو دادخواست خود را با مشورت وکیلی که قرارداد را ملاحظه کند بدهید