مشاوره حقوقی رایگان - الزام به فک رهن و تنظیم سند

با سلام
بنده یکسال قبل پژو پارسی که تو رهن بوده را خریدم و مبلغ نقدا پرداخت کردم با تنظیم مبایعه نامه.
قرار بود فروشنده تو یه تاریخی برام سند بزنه
حتی جریمه تاخیر تو تنظیم سند هم قید شده تو مبایعه نامه
الان فروشنده تمکین نمیکنه
لطفا راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از فروشندع وکالت تعویض پلاک دارید میتوانید برای این کار اقدام کنید و برگ سبز خودرو سند محسوب میشود. وگرنه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به فک رهن و الزام به تعویض پلاک بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید دادخواست الزام به فک رهن با حفظ حقوق مرتهن و الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به پرداخت وجه التزام روزانه به طرفیت فروشنده و شرکت اقامه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
الزام وی را از دادگاه بخواهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الزام به فک پلاک و فک رهن مطرح بفرمائید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به فک رهن و الزام به تعویض پلاک بدهید یا میتوانید مبلغ رهن را با اطلاع مرتهن بپردازید و بعد از او مطالبه کنید و یا با حفظ حقوق مرتهن الزام به تنظیم سند را بخواهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به دفترخانه گواهی حضور بگیرید و علیه فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک رهن و تعویض پلاک بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق مراجع قضایی الزام به فک رهن پلاک و تنظیم سند درخواست نمایید