مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

همسرم دریک شرکت دارویی با یه زن و شوهر شریک هستند هم سهامدارو هم همکارند . طی رفتارهای غلط و مشکوک همسرم من گوشیشو کنترل کردم و یک سری فایل صوتی با خانم همکارشون که طی مکالمات تلفنی باهم داشتن بدستم اومد و حاکی از ابراز علاقه همسرم و این خانم و رابطه نامشروع باهمدیگر هستن. وقتی من به همسر این خانم اطلاع دادم و فایل صوتی رو براش فرستادم همسرخانم گفتن که کارهمسر من نقشه برای گرفتن سهم شوهرت بوده وبا هماهنگی انجام شده .
من دوتا سوال دارم 1- آیا میتونم با ارایه فایل صوتی علیه این زن و شوهر شکایتی داشته باشم با عنوان کلاهبرداری یانه
2- بابت خیانت همسرم با توجه به فایل صوتی . دلیل محکمه پسندی هست یانه .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
1- به نظر دلیل کافی ندارید
2- با عنوان رابطه نامشروع می توانید شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در مورد موضوع شما اثبات
جرم کلاهبرداری سخت است مگر
مستندات و ادله دیگری داشته باشید
ولی میتوانید شکایت رابطه نامشروع را اقامه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال اول خیر است
پاسخ سوال دوم محتمل است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به اقدامات انجام شده دارد
می توانید شکایت رابطه نامشروع مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فایل صوتی به تنهایی کفایت نمیمند باید دلایل دیگر هم باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

عنوان شما کلاهبرداری نیست شاید بتواند از مصادیق رابطه نامشروع می گردد در صورتی که فایل های صوتی حاکی از این موضوع باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

فایل صوتی اماره است در کنار سایر دلایل برای کلاهبرداری باید سوء‌نیت و مانورهای متقلیانه ثابت شود ....