مشاوره حقوقی رایگان - خیانت کردن به همسر

با سلام و عرض ادب وقتتون بخیر
من حدود دو سال از زندگی متاهلیم میگذره و از اول ازدواج بخاطر رابطه ی صمیمی شوهرم با خانم های غریبه و آشنا و دوست و فامیل مشکل داشتم. و الان متوجه شدم که شوهرم رابطه نامشروع داره و من فقط تونستم از توی موبایلش چت هایی که با اون خانم داشته رو عکس بگیرم و داشته باشم. میخواستم بدونم اجرای مراحل قانونی برای این موضوع چطوری باید طی بشه؟ و من چطور میتونم این موضوع رو ثابت کنم. یا اینکه بتونم از طریق دادگاه از شوهرم تعهد بگیرم؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

از طریق گفتگو و مشاوره خانواده حل کنید در غیر این صورت تحت عنوان ارتباط نامشروع قابل پیگیری هست

پرسشگر :

ببخشید من متوجه نشدم. میخوام بدونم اگر با مشاوره حل نشه. از طریق دادگاه چطور باید ثابت کنم که همسرم خیانت کرده. باید شاهد داشته باشم یا اینکه عکس کفایت میکنه؟

پرسشگر :

برای ثابت کردن خیانت همسر چه چیزی لازم هست؟
آیا پیام ها و چت هایی که داشتن میتونه این قضیه رو ثابت کنه؟

یک وکیل

سلام" در فرض سوال مبادرت به امور حقوقی و طرح شکایت و اثبات ادعا و دفاع از دعوی ، امری تخصصی و در صلاحیت حقوقدانان و وکلای دادگستریست . توصیه می شود در حوزه قضائی خود از خدمات حقوقی وکیل دادگستری متخصص ، کاربلد و باتجربه استفاده نمائید .

احسان جعفری ثانی

جناب آقای احسان جعفری ثانی:

سلام . باتوجه به مورد مطروحه اثبات امر کارسختی است و توصیه می شود دربدو امر شتابزده اقدام ننمایید .

پرسشگر :

سلام خسته نباشید
پس باید چیکار کنم؟ :-(
اگر گوشیشو ببرم دادگاه چی؟!

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

شما باید از همسرتون با عنوان روابط نامشروع شکایت کنید ودرخواست گرفتن پرینت رو از دادگاه بخواین

پرسشگر :

سلام وقتتون بخیر
پیام هاشون توی تلگرام هست. آیا پیام های تلگرام هم قابل پیگیری هست و پرینتشو میدن؟

یک وکیل

سلام" به شما عرض شد در حوزه قضائی خود به دفتر وکیل دادگستری متخصص ، کاربلد و با تجربه مراجعه و با پرداخت اجرت مقرر ، مشاوره حقوقی کامل و اطمینان بخش و سایر خدمات حقوقی مورد نیاز خود را دریافت نمائید نه اینکه همینطور سوالات حقوقی متعدد خود را تکرار نمائید !

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد ادامه زندگی مشترک را دارید بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید و شکایت راه حل خوبی نیست.
بهتر است به مشاور خانواده مراجعه کنید.