مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام
تازه متوجه شدم همسرم در دادگاه چندین پرونده مبنی بر روابط نامشروع و نگهداری مشروبات الکلی دارد ولی پرونده های روابط نامشروع را رضایت گرفته و در دادسرا تمام شده ولی نگهداری مشروبات الکلی محکوم شده. الانم متوجه شدم با زنی به مسافرت رفته که میگن صیغش هست.
میخواهم شکایت کنم راهنماییم کنید چون من pdf تماسها و پیامهای همسرم که با خانمه در تماس بوده هست؛ میتوانم شکایت روابط نامشروع بکنم؟ اگر هم تاریخش تازه باشه و من میتوانم پرینت تماسها در گذشته را از قاضی محترم بخواهم و محکومش کنم؟؟
میتوانم به اجرای نقص وفاداری زوج شکایت کنم؟؟
میتوانم هنگامیکه درخواست طلاق را ارائه کنم از شرط نصف دارایی هم ارائه کنم؟؟
بسیار سپاسگزارم

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

نصف دارایی فقط مربوط به زمانی است که زوج تقاضای طلاق بده

جواد  داوودنيا

جناب آقای جواد داوودنيا :

با درود فراوان ، اگر به جرم روابط نامشروع شکایت کنید پرینت توسط دادگاه گرفته می شود . عنوانی با نقص وفاداری در جرایم وجود ندارد . این مورد از موارد طلاق برای زوجه نمی باشد . می توانید درخواست تنصیف اموال را در طلاق بدهید .