مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر به خاطر خیانت

باسلام شوهر من چندین بار به من خیانت کرده و بار اخر چنتا اسا م اس و شماره طرفشو دارم. که بهم خیانت میکرده. در ضمن شوهرم چندین ساله که مخارج منو که دارم باهاش زندگی میکنم نمیده. اگه شکایت کنم. فایده ای داره برای گرفتن حق و حقوقی ؟ یا محکوم کردن شوهرم؟

پاسخ ها :

حسين  سيفي

جناب آقای حسين سيفي :

سلام شمامیتوانیدبه جرم رابطه نامشروع علیه شوهرتان شکایت کیفری مطرح کنید ودرضمن بابت نفقه خود نیز میتوانیدهم شکایت حقوقی وهم کیفری مطرح کنید

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

شما میتوانید جهت نفقه دادخواست بدین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نفقه قابل مطالبه است اگر دریافت نشده
لکن شما باید در جایگاه مدعی اثبات نمایید...

مهریه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه

نسبت به خیانت باید بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود