مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام اگر بعد از طلاق متوجه بشی که همسرت با مرد دیگه ای رابطه داشته آیا کاری یا شکایتی میتوانم انجام بدهم در رابطه با مهریه و نفقه چی ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" خیر

پرسشگر :

اگر مدرک داشته باشم که نشون میده چی بازم نمیشه

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

در خصوص رابطه خیر اما درخصوص حق و حقوقتان بستگی به نوع و نحوه طلاق شما دارد

پرسشگر :

طلاق توافقی بوده 1361سکه مهرش بوده الان باید ماهی 2ملیون بدم 4ملیونم بیشتر حقوقم نیست

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.در صورت اثبات ،بلی.یاالله

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

امکان شکایت به جهت اهرم فشار وجود دارد در صورت نیاز به همکاری با بنده یا همکاران محترم تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق مالی زوجه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه
هريک احکام مربوطه به خود را دارد