مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

با سلام همسرم با یکی از دوستان متاهلم مخفیانه ارتباط داشتند که بعد از مشخص شدن برای حفظ آبرو خانواده و پشیمانی همسرم دنبال کار را نگرفتم ولی بعد از قطع شدن این ارتباط صدمات جبران ناپذیری به خانواده ام چه روحی و چه مالی وارد شد آیا الان از آن شخص میتوانم شکایت و درخواست جبران هزینه های انجام شده بابت این ارتباط را داشته باشم

پاسخ ها :

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
توضیحات شما کامل نیست
شما خانم هستید یا آقا
چه مدت از این جریان گذشته است
ارتباط چی بوده وبه چه طریقی
وچیزای دیگه
میتوانید برای راهنمایی عصرها تماس بگیرید یا تو تلگرام پیام بدید

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی موضوع شکایت شما در صورت مطرح نمودن آن به اتهام رابطه نامشروع خواهد بود که در صورت اثبات جرم مجازات آن تا 99 ضربه شلاق خواهد بود ولی منظورتان از جبران هزینه های آن را نمدانم منظورتان از هزینه چیست؟

یک وکیل

با سلام همکار محترم پاسخ کاملی دادند و عنوان شکایت شما می تواند رابطه نامشروع باشد اما اگر میخواهید خسارت معنوی دریافت کنید بعید به نظر می رسد به نتیجه ای برسید.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

یک وکیل

سلام" در سؤال مطروحه نوع ارتباط را بیان نداشتید چونکه ارتباط می تواند از نوع ارتباط نامشروع غیر از زنا و با مجازات 1 تا 99 ضربه شلاق برای مرتکبین و یا رابطه نامشروع منتهی شده به زنای غیر محصنه (فرد مجرد) با مجازات 100ضربه شلاق و یا زنای محصنه (فرد متأهل) با مجازات رجم یا اعدام اثبات شده با گواهی شهود و اثبات آن با غیر آن مشمول مجازات 100 تازیانه می گردد. البته اثبات زنا چه با شهادت شهود و چه با اقرار مرتکب شرایط خاصی دارد که شرح آن از حوصله این مبحث خارج است .

یک وکیل

در این مورد مشاوره حضوری را توصیه می نمایم

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر بیش از یکسال از این رخداد سپری شده باشد خیر نمی توانید
ضمنن مشخص نکردید چه هزینه هایی انجام داده اید
شما می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده یا سایر همکاران تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیام ارسال دارید

علی رفیعی

جناب آقای علی رفیعی:

اگر مدرکی دال بر این ارتباط در دست دارید میتونید شکایت کنید که البته اثباتش راحت نیست و در نهایت حداکثر تا 99 ضربه شلاق مجازاتش میباشد